Velkommen

Med mer enn 45 strategisk plasserte filialer i Nord-Europa har Lutze Conveying en unik posisjon som industripartner. I produktporteføljen finner du alle typer komponenter til transportører for håndtering av bulkmaterialer, bl.a. transportbånd, ruller, skrapere, samt driv- og vendetromler. Valsevern for økt personlig sikkerhet, slitasjebeskyttelse og service i tillegg til kundetilpassede ombygginger, er også en naturlig del av utvalget.

Målet og drivkraften til alle ansatte i Lutze Conveying er en problemfri drift for optimalisert tilgjengelighet, uavhengig av om produksjonen er innen pukk- og grus-, mineral-, gjenvinnings- eller prosessindustrien.

nyheter

Lutze förvärvar Skånes Tranportbandsvulk AB

|   News-Seite

Lutze International Europe GmbH & Co. KG – förvärvar Skånes Tranportbandsvulk AB. Partnerna undertecknade kontraktet den 22 juni 2021.

fileadmin/user_upload/082020/LUTZE_logo.jpg

Skånes Tranportbandsvulk har funnits på den svenska marknaden sedan 1999, och har från sin verkstad i Åstorp servat kunder i främst södra Sverige.
Detta förvärv ger Lutze en plattform för konfektionering av lätta transportband, samtidigt som den övriga verksamheten i Skånes Transportbandsvulk passar väl in i LutzeŽs serviceorganisation.

”Att överlåta verksamheten till Lutze var som att komma hem. Värderingarna i bolagen är lika och båda parter delar synen på att personalen är den viktigaste resursen för att serva kunderna med det dom önskar. Vi vill tillsammans med Lutze utveckla konfektionering och kundanpassning på den lätta transportbandsidan. ”Lutze kommer med sin representation över skandinavien bredda kontaktytorna med befintliga och nya kunder” säger Tommy Kulla och Jiri Privora, ägare av Skånes Tranportbandsvulk AB

Skånes Transportbandsvulk är ett oerhört fint och välskött bolag. Att tillsammans med deras erfarna och kompententa personal konfektionera band här, kommer ge våra kunder en fantastisk service. – Dennis Johansson / Lutze

Lutze Group, är en av norra Europas ledande leverantörer av transportband, slitskydd, siktmedia och service till företag som hanterar bulkmaterial. Företaget finns representerat på 42 orter i 6 länder.

För mer information, kontakta:
Tommy Kulla, Skånes Tranportbandsvulk +46 4255277
Jiri Privora, Skånes Tranportbandsvulk +46 4255277
Dennis Johansson, Lutze Group, +46 708 959425
Markus Pullen, Lutze Group, +49 162 2851010

Plasseringer

Vårt kart viser deg hvor du kan finne oss i Europa. Der kan du finne mer presis informasjon om våre steder.

til plasseringsoversikt

Produkter

Les om vårt brede tilbud i ulike bruksområder. 

til produktene

Kontakt

Har du konkrete spørsmål om vårt firma eller våre produkter eller tjenester? Ta kontakt med oss!

til vår kontakt

Lutze Process

Dansk Grusgrav Materiel ApS